понеделник, 22 април 2013 г.

Борисовата социология - 50 хил. картички за 10 дни
На предизборна среща във Видин лидерът на ГЕРБ Борисов се ядоса много на номинирания за премиер от БСП Пламен Орешарски.
Поводът за гнева на бившия ни премиер е изказването на Орешарски, че всички имат принос за изграждането на Дунав мост 2, пише news.bg.


Той отново не коментира двата скандала - с подслушването и разследването срещу шефа на ГДБОП, само обяви, че си има своя социология и тя сочи, че за 10 дни е раздал над 50 000 картички. Нека БСП да си пускат флашки и компромати, приключи темата Борисов.

Дунав мост 2 бе един напълно провален проектно по време на управлението на Станишев. На площадката на Дунав мост 2 имаше само насип, а след като ГЕРБ дойде на власт, изградихме един от най-красивите мостове на река Дунав, заяви Борисов пред симпатизанти в дунавския ни град.
Техният (на БСП, б.р.) принос бе един насип, продължи да се ядосва Борисов и премина към любимата си тема.
Направим ли си 4-лентовия път Мездра-Ботевград, след 4 години ще имаме цялата линия от магистрала Хемус до тук. И тогава тук ще има голям завод за автомобили на германски голям производител. Но за да стигнат до тук, трябва да има мост и пътища, категоричен е лидерът на ГЕРБ.

Председателят на ГЕРБ подчерта пред гражданите на Видин, че Дунавската стратегия е огромен шанс за града. „С този мост и с пътя София - Видин, за следващите 4-5 години Видин ще се възроди и ще стане друг град.

Как БСП ще направят 250 000 работни места, не пропусна да попита той и продължи с атаките към червените си опоненти:
Кога фалира Видахим, коя година? Фалира при БСП, не е сега. Ако не беше фалирал Видахим, хиляди души щяха да работят тук сега. Така е и с Химко Враца. Кой ги фалира, ГЕРБ ли?

Ние запазихме финансовата стабилност и ако си обичаме децата, трябва да продължим още няколко години по този път, призова експремиерът.


0 коментара:

Публикуване на коментар