неделя, 21 април 2013 г.

Бойко Борисов: След 20 дни тук ще минават тежките камиони

Бойко Борисов: След 20 дни тук ще минават тежките камиони
Това бе един напълно провален проект, каза при посещението си на Дунав мост 2 председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, предаде „Фокус”.


Борисов бе придружаван от бившия министър на транспорта, съобщенията и информационните технологии Ивайло Московски, пише dnes.bg. Бойко Борисов заяви, че по време на управлението на предишното правителство на площадката на Дунав мост 2 е имало само насип, а след като ГЕРБ е поел нещата, е изграден един от най-красивите мостове на река Дунав.

„Заедно с румънския премиер още в началото на управлението на ГЕРБ отидохме при президента Барозу, за да говорим и да бъдат отпуснати допълнително средства за довършването на моста”, допълни Борисов. Видинчани, които го посрещнаха на моста, заявиха, че най-добре от всички знаят, че ГЕРБ е построила Дунав мост 2.

Ивайло Московски допълни, че само благодарение на Бойко Борисов са били отблокирани европейските средства за моста. „Доведох и комисаря Хан тук на моста, за да види, че реално сме свършили работа. А сега Орешарски заявил, че всички имали принос за изграждането на този мост. Техният принос бе един насип”, категоричен бе Борисов.

Той обясни, че над 20 пъти е идвал на този мост като целта е била да бъде довършено съоръжението в срок. „След 20 дни тук по Дунав мост 2 ще минават тежките камиони”, каза Борисов.

Водачът на листата на ГЕРБ във Видин Владимир Тошев показа на Бойко Борисов от моста къде в близост предстои да бъдат изградени три завода.

Стотици видинчани посрещнаха бившия премиер. Присъстващите скандираха „Бойко” и „Победа”.


2 коментара:

  1. Дунам мост 2 и магистралите са едни от най-добрите постижения на ГЕРБ и най-вече на Бойко Борисов и Ивайло Московски. И двамата положиха много усилия и резултатите са налице. Истината е, че през тези близо 4 години са усвоени почти 100% от парите по някои програми. Защо това не се случи по времето на БСП?!

    ОтговорИзтриване
  2. от това което чета виждам, че българският интерес е бил защитен и че парите ще влезнат в държавата и икономиката ни.

    ОтговорИзтриване