петък, 26 април 2013 г.


Борисов: 15-20 годишните ще гласуват за мен за президент на следващите избори
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов даде заявка, че ще се кандидатира на следващите президентски избори. На първия ред стоят 15-20-годишни и на следващите избори ще гласуват за мен за президент. Това Местан и Станишев не могат да ми го вземат. И Костов не може, заяви на среща с избиратели в Смолян Борисов, цитиран от БГНЕС.


"15 години вече българите дали за кмет, дали за секретар, дали за премиер, са ми гласували доверие и нито за миг не съм го изменил. Не им вярвайте на глупостите, които говорят. Ще мине време и всичко това, което говорят ще му се смеем", обясни от трибуната бившия премиер, явно имайки предвид обвиненията на Мирослав Найденов от днес за подслушването в кабинета, пише dnevnik.bg

Днес обиколих доста населени места в област Смолян и видях колко много сме направили за Златоград, Мадан и Неделино. В Мадан имаше 100% безработица, сега благодарение на нас тя е 0. С много усилия успяхме да намери решение на проблемите на местните хора", обяснява Борисов, цитиран от пресцентъра на партията си.

,,В този регион сме направили много и още много предстои да направим. Когато ГЕРБ дойде на власт в общината имаше 6 млн. задължения, който първо разплатихме и тогава започнахме да градим‘‘, коментира още бившият премиер.

"Ние не търсим конфронтация, не размахваме компромати, а показваме това, което сме направили - много пречиствателни станции, магистрали, детски градини‘‘, каза Борисов.

,,Ще си направим инфраструктурата, ще вдигнем доходите и ще дойдат повече инвеститори. Българският народ изтърпя прехода и финансовата дисциплина, но сме по-добре от другите държави и сега е момента да градим‘‘, посочи Борисов. Той призова хората да гласуват за когото искат, но този, който спечели, не трябва да се крие, той трябва да носи отговорност. Ще мине 12 май и аз първо ще искам да ми се извинят, ако искат, защото ще трябва да се правят консултации. Ние не сочим никой с пръст, посочваме само това, което сме си построили‘, каза още Борисов пред симпатизантите си.

Лидерът на ГЕРБ уточни, че Цветанов не е с него в Смолян, както беше обявено предварително по програма, защото е заминал за Берлин (според разпространената информация той ще има срещи с представители на християндемократическата партия).

До Борисов стоеше водачката на листата на ГЕРБ в Смолян Даниела Дариткова, която е сестра на съпругата на бившия земеделски министър Мирослав Найденов, който днес обвини бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, че е подслушвал всички членове на кабинета "Борисов", уточнява БГНЕС.


0 коментара:

Публикуване на коментар