петък, 19 април 2013 г.

 Ако БСП върнат откраднатите пари, заплатите ще станат 5000 лева
Ако БСП върнат всички пари, които са откраднали, заплатите ще станат по 5000 лева
Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов в Плевен, по време на предизборното събитие на Националния предизборен щаб на партията в града, пише dnevnik.bg.

Съдейки по цитатите от речта на Борисов, публикувана от агенция "Фокус", тя е била пълна с бисери. Ето част от тях:
"В деня, когато победим БСП на изборите, те ще кажат, че изборите не са били честни. Затова е важно да ги победим с много". "Седем пъти сме го побеждавали и осмия пак ще го победим, затова трябва да се оправдава пред своите симпатизанти, че сме победили нечестно"

"Партията на Станишев е убила много хора. Кога са били те демократи, когато имат 45-и конгрес? И ако беше истинска демокрацията в България, отдавна да ги бяха забранили, а не да си празнуват четирисе и някойси конгрес. Станишев управлява партия, която е убивала хора и е взривявала църкви. И той да си позволява да говори в Брюксел за демокрация – това е срам за България.

"В историята на БСП те са фалирали държавата и с обещанията, които дават, ще я фалират пак. Затова ние предлагаме финансова дисциплина, повече внимание за малкия и средния бизнес, бързо връщане на ДДС до седем дни, повече пари от Брюксел повече за енергийната ефективност"

"Не обръщайте внимание на всичките компромати, които всеки ден БСП пускат. Те нямат полезен ход и искат да изкарат, че всички са маскари, като тях. Нас са ни признали всички световни служби".


0 коментара:

Публикуване на коментар