вторник, 30 април 2013 г.

Никой не иска Борисов и Цветанов за партньори, сигурен е лидерът на ДСБ

Никой не иска Борисов и Цветанов за партньори, сигурен е лидерът на ДСБ
Наблюдава се наистина и криза на държавността, защото в последната фаза на изборите се вижда отказ на политиците да дебатират проблемите на хората, заяви в Смолян лидерът на ДСБ Иван Костов, пише dnes.bg.


Тои изрази мнение, че изборната кампания вероятно съзнателно се тласка в посока на компроматни битки и войни. "Това не прави чест на политиците, тъй като хората действително не виждат себе си в тази изборна кампания", категоричен бе "тъмносиният лидер".

Костов посочи, че в България има злоупотребяващи с властта си политическа прослойка и администрация. По негова оценка, когато няма върховенство на правото, се получава върховенство на политика и на администратора, което води до корупция.

"Има решения на проблемите на хората, има изход от тази криза, достатъчно е да се води добра политика", смята бившият премиер.

В отговор на въпрос относно прогнозите за разпределението в следващия парламент, Иван Костов заяви "Ръката на Бойко Борисов и Цветанов няма кой да поеме, заради това, че в МВР е създадена престъпна организация за полицейско преследване и терор". Затова те ще бъдат нежелани персони за какъвто и да е проект за управление на държавата, смята лидерът на ДСБ.

Според Костов проблеми като затворената болница в Девин и лошите пътища в региона показват, че местните народни представители по никакъв начин не са защитили интересите на хората от Смолянска област.


0 коментара:

Публикуване на коментар