сряда, 17 април 2013 г.

Куката и Косъма отказват да купуват гласове за изборите (видео)
Героите от един от най-успешните български сериали "Под прикритие" (БНТ) Куката и Косъма участват в клипа на кампанията за честни избори на асоциация "Прозрачност без граници" (виж видеото). В него двамата отказват да купуват гласове за мафиотския бос Джаро и влизането му в парламента. Куката (Мариан Вълев) и Косъма (Александър Сано - Среброто), които също са от престъпния свят в сериала, са сред най-популярните му и харесвани от зрителите герои, пише dnevnik.bg.


"Това няма да го направя дори и на кино. Куката гласове не купува", заявява Вълев в клипа. А героят на Сано пита "Какво пречи в тая държва да се направят едни честни избори най-накрая". Двамата отказват да заснемат "сцената" и на финала казват, че "В живота няма втори дубъл" и "Няма пренаписване на сценария", а достойнството се губи веднъж.

Кампанията "Сам избирам" е срещу купуването на гласове, в сайта със същото име има информация за изборите и гласуването и контакт за изпращане на сигнали за нарушения. Като част от инициативите се открива и гореща телефонна линия – 0800 11 224.



0 коментара:

Публикуване на коментар