събота, 20 април 2013 г.

Имаме смелост да спрем похода на олигарсите, отсече Кунева

Имаме смелост да спрем похода на олигарсите, отсече Кунева
“Последните четири години ни управляват некадърници, назначени от други некадърници. Това го доказаха и уволненията в енергетиката и смяната на шефа на АЕЦ “Козлодуй”, заяви лидерът на “Движение България на гражданите” Меглена Кунева на среща със симпатизанти в Хасково, пише dnes.bg.


В подкрепа на думите си Кунева посочи и констатациите за груби нарушения и при назначенията в Министерството на правосъдието. “Още през януари предупредихме, че ГЕРБ напълни цялата държавна администрация с “калинки” и че 80% от новите назначения са без конкурс”, припомни Кунева.

“Некадърността винаги си има име. Не може да се правиш на жертва, ако 4 години си имал цялата власт”. Така Кунева коментира опитите на експремиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов да се отрече от собственото си управление.

Кунева подчерта, че в момента сме свидетели на поредната изключителна нередност – “цената на петрола в цял свят пада, докато единствено в България цената на бензина расте”.

“Това е, защото имаме монопол при горивата”, посочи Кунева. Тя бе категорична, че партията й е единствената, която има смелост и воля да спре монополите и похода на олигарсите към властта.


0 коментара:

Публикуване на коментар