вторник, 23 април 2013 г.

Вандализъм срещу два офиса на "Движение България на гражданите"
Два офиса на "Движение България на гражданите" са били атакувани за по-малко от денонощие. Обект на вандалски атаки са станали офисите на партията в Троян и Димитровград.


"Това е много притеснително за политическия климат у нас. Това не е просто акт срещу "Движение България на гражданите", това го възприемам като акт против хората, опит да се сплашат, да оттласнат всякаква възможност за нормалност. А ние искаме точно това, ние казваме "Да" на нормалността", коментира председателят на партията Меглена Кунева, която е на посещение в Плевен.

"Всеки един от нас е готов да си понесе кръста и раните. В този случай слава Богу не са рани във физическия смисъл на думата.Това е грозен знак, но няма да отстъпим, няма да разколебаем себе си и поддръжниците си, знаем, че трябва да изведем този поход до успешен край", каза още Кунева.

"Днес буквално се хвърлят камъни срещу всеки посмял да постави под въпрос статуквото и е ясно, че ние сме неудобните. Нямаме никакво колебание, че трябва да отстояваме правата и свободите на нормалните българи", подчерта Кунева.

"Това е политически акт срещу офиси на "Движение България на гражданите", не е просто някакъв вандализъм. Правоохранителните органи трябва да ни защитят, но не съм чула нито от районните управление нито на национално ниво някои да каже и една сричка в защита на хората, които искат да упражняват политическа дейност", добави тя.


0 коментара:

Публикуване на коментар