сряда, 24 април 2013 г.

С освиркания и викове "Мафия" посрещнаха Борисов в Благоевград
С освирквания и викове "Мафия" беше посрещнат на площада в Благоевград бившият премиер и настоящ лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде БГНЕС. В отговор той заяви от сцената, че политическите опоненти на партията могат само да кряскат, пише dnevnik.bg.


"Ние сме партия на толерантния тон. Нашите политически опоненти не се и готвят да управляват, те искат само да се говори и нищо да не се върши", каза още Борисов. Той определи, като лъжи твърденията на Станишев и Орешарски, че са похарчени държавните парите, а истината била, че сме една от четирите най-стабилни финансови държави.

Според Борисов, Станишев не иска да управлява. "Затова посочи едно мюре, каквото е Орешарски, евентуално ако случайно се направи правителство някакво, да има кой да обере след това калая", каза Борисов.

Той добави, че ГЕРБ иска когато спечели изборите, да съставим самостоятелно правителство, за да може партията да носи отговорност за управлението. Борисов припомни, че благодарение на предишния кабинет са били усвоени 38% от европейските средства. "Когато дойдохме на власт бяха спрени всички еврофондове на тройната коалиция, заради скандали като "Батко-братко". "Избирате си Тройната коалиция и няма да има фондове от ЕС. Ако управляваме ние, гарантираме 25 милиарда по структурните фондове, които договорих в Брюксел. Изрядните фирми в седемдневен срок ще си получават ДДС. Няма да правим популистки обещания и да вдигаме данъците", подчерта лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.
Той изтъкна, че само хората, присъстващи на предизборните събития на партията по площадите ще стигат тя да има над 110 депутати в следващия парламент.


0 коментара:

Публикуване на коментар