неделя, 21 април 2013 г.

Пълната забрана на пушенето довела до нови безработни

Пълната забрана на пушенето довела до нови безработни
БСП ще внесе в новия парламент предложение, което да разреши в ресторантите да има разделени помещения - за пушачи и непушачиm пише dnes.bg. Това обяви в Стара Загора лидерът на БСП Сергей Станишев, който е и водач на тукашната листа на кандидат-депутатите от "Коалиция за България", цитиран от БТА.


Според Станишев промените в Закона за здравето, с които от 1 юни 2012 г. се въведе пълна забрана за пушене на закрити обществени места, е довело до нови безработни. Необходим е достатъчен период, за да си върнат инвестициите на собствениците на заведения, е мнението на Станишев.

Лидерът на БСП ще обяви предложението си и на среща с Асоциацията на ресторантьорите и хотелиерите от Стара Загора.

„ГЕРБ ще паднат от власт, ще бъдат в изолация, страната ще се прочисти от това зло”, каза лидерът на БСП. Той изтъкна, че пътува из цялата страна и за разлика от ГЕРБ не се страхува да се среща с различни хора. „Все повече хора са с ясното съзнание докъде ГЕРБ докараха икономиката, държавата и всеки един гражданин”, каза Станишев.

Той призова българите да гласуват, защото това е възможността им да направят промяна. „ГЕРБ се държи като варварска орда. На това трябва да се сложи край веднъж завинаги”, подчерта председателят на социалистите.
„Още 4 години управление на ГЕРБ означава фактическа диктатура, съсипване на държавата и икономиката. ГЕРБ ще заложат на репресии”, каза Станишев на среща със симпатизанти.

Той изрази увереност, че БСП като водеща сила ще бъде гръбнакът на следващото управление с премиер Пламен Орешарски. Станишев изтъкна, че не става въпрос за правителство тип Беров, или тройна коалиция. „Трябва ни силно правителство, което да даде силна перспектива за България”, каза лидерът на БСП.


0 коментара:

Публикуване на коментар