неделя, 12 май 2013 г.

Гласувах за промяната, отсече Станишев

Гласувах за промяната, отсече Станишев
Днес е най-важният ден в една демокрация, защото всичко е в ръцете на хората, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев, който гласува в Националното музикално училище "Любомир Пипков " София, пише dnes.bg. Той отново съсредоточи изказванията си около честността на изборите и възможността за манипулации.


По негови думи е нелепо да се твърди, че откритите вчера 350 000 бюлетини са брак. Подобно твърдение лансираха вчера от костинбродската печатница “Мултипринт“, където при спецакция бяха иззети бюлетините.

"Изказването на служебния премиер е нелепо и неуместно. Очевидно служебното правителство досега не си е свършило както трябва работата", каза Станишев, който за пореден път влезе в задочен спор с Райков и кабинета му. Вчера служебният премиер определи политическите реакции за намерените бюлетини като “истерични“.

Гласувах за промяната и за това децата ми да останат в България, каза Станишев. Лидерът на БСП заяви, че ще направят всичко възможно и невъзможно всякакви опити да се манипулира вота да бъдат преодолени. Той посочи, че е говорил днес с ръководителите на австрийската фирма СОРА, която извършва паралелно преброяване на резултатите и те са го уверили, че системата функционира и са обещали към полунощ да имат резултати.


0 коментара:

Публикуване на коментар