вторник, 7 май 2013 г.

БСП били символ на промяната

БСП били символ на промяната
Две трети от българите не искат да се повтаря управлението на ГЕРБ. Хората искат промяна. Само ние не направихме сделка с ГЕРБ и отстоявахме принципите си, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев, пише dnes.bg. По негови думи всички други партии са обслужвали предишното управление.


Според Станишев левицата повече от всякога е символ на промяната. „Трябва да се сложи край на арогантността и на театъра всеки ден. Ние ще бъдем гарант за следващото програмно правителство”, добави лидерът на социалистите. Той отбеляза, че БСП е единствената партия, която има амбициозна, но реалистична програма за заетост.

„За нас е важно привличането на инвестиции, да има доходи за хората. Само ние се ангажираме с цялостна балансирана програма. Стимулиране и на петчленния модел в семейството, защото изчезваме като нация”, каза Станишев.

Лидерът на БСП призова хората да си зададат въпроса дали за 4 години живеят по-добре. „По – голяма сигурност ли има? Децата му по-добро образование ли получават в училище?”, попита лидерът на социалистите. Той напомни и тезата си, че за периода на управление на ГЕРБ са били загубени 400 000 работни места.


1 коментар:

  1. Въпросът не е кой кого не иска, а кой кого иска, моля шефът да не подменя въпроса за сметка на отговорите :)

    ОтговорИзтриване