сряда, 8 май 2013 г.

Той вещае за своите по-добър резултат от преди 4 години

Волен  Сидеров със заявка за по-добри изборни резултати на „Атака“
Лидерът на „Атака“ Волен Сидерев е убеден, че партията му ще има повече депутати в следващия парламент и ще спечели повече гласове на 12 май в сравнение с изборите през 2009 г.


„Тогава имахме над 9 процента, сега може да има изненади. ГЕРБ ще падне силно надолу и изненадата може да се казва „Атака“, която ще качва нагоре“, каза той по bTV.

Лидерът на националистите обяви, че е готов да застане зад всяко правителство, което ще осъществи програмата на "Атака" за „европейски доходи и пенсии, достъпно за всички хора здравеопазване и здравен фонд, който да не се пипа, изгонване на чуждите монополисти”, пише dnes.bg.

„Няма да се откажем от намерението, че имаме нужда от европейски доходи, ако „Атака“ е на власт ще го направим, но ако не е, ще убеждавам всеки, който управлява да го направи“, добави той.

Подкрепата на „Атака“ обаче няма да е на юнашко доверие, защото това вече беше направено спрямо кабинета на Бойко Борисов, а сега Сидеров го определи като „грешка“.

Всичко ще минава през документи и през срокове за изпълнение на обещанията, стана ясно от думите му.

„Поставяме условие и казваме: "Предотвратявате лиценза на ЧЕЗ, казват „да“ – гласуваме с две ръце за това правителство, ако ли не - протести и нови избори. Не ме интересува дали това е Орешарски или Бадемов, подкрепям го за това, което е част от съответния план“, разясни още лидерът на националистите.

Сидеров за пореден път настоя, че 1000 лева минимална заплата е историческа необходимост и ще доведе до изсветляване на икономиката, защото ще влязат повече пари в хазната.

Сега 100 000 фирми фалираха, но не защото трябва да плащат европейски заплати, а защото бяха рекетирани от управлението на ГЕРБ и бяха сложени в една мафиотска среда“, разкритикува предишното управление лидерът на националистите.


0 коментара:

Публикуване на коментар