сряда, 5 февруари 2014 г.

Три партии направиха коалиция КОД

Коалиция "Обединени демократи" влиза в битката за Евро парламента
председателят на "Обединена България" Илиана Раева
Партия "Обединена България", Християндемократическата партия и Социалдемократическата партия създадоха коалицията "Обединени демократи" /КОД/, обяви председателят на "Обединена България" Илиана Раева.

 Тя припомни, че преди четири месеца партията "Обединена България" е обявила, че влиза в политическия живот с единствената цел - да представлява реалните искания на гражданите на България, да се бори и работи за тях, и да го прави по начин, чрез който хората да разберат, че е възможно да се появи политическа партия, която да не е проект и истински да ги представлява.

"Сега нашата партия присъства в 24 области и има 170 координатори в страната, които работят без една стотинка- като апостоли", заяви Раева, цитирана от БТА.

Трите партии от КОД можем да кажем отговорно, че представляваме гражданите на България, които бяха на протестите и тези 50 процента от отказващите да гласуват, защото не виждат свое представителство в политическите партии, посочи Илиана Раева.

Коалицията подготвя обща листа за европейските избори, но на този етап не може да се каже кой ще е нейният водач, каза Раева.


0 коментара:

Публикуване на коментар