понеделник, 8 септември 2014 г.

АТАКА: пенсиите и заплатите като в ЕС, българска индустрия и работа, дружба с Русия
Волен Сидеров, Снимка: Булфото, архив
Имаме огромна мисия - отваряме очите на българите, за да знаят къде да вървят. Това заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров при откриването на кампанията на партията за предсрочните парламентарни избори на 5 октомври в зала 1 на НДК.

"Атака" иска пенсиите и заплатите да са колкото в ЕС, да има българска индустрия и работа за всички, както и дружба, а не война и вражда с Русия, каза Сидеров.

Според него "Атака" трябва да спре следващото правителство да не дава страната ни за "плацдарм на САЩ срещу Русия".

"С руснаците сме братя по вяра, кръв и писменост", каза той.

Сидеров смята, че членството на страната ни в ЕС не е довело до нищо за страната, а членството в НАТО води само до опасности за България.

"Членството ни в НАТО ни води към война, президентът на страната е опасен и трябва да бъде свален. Трябва да има бързи предсрочни президентски избори", отбеляза лидерът на "Атака".

По думите му, народът е отчаян и трябва да се събуди.

"Това е мисия, това е право дело. Съгласен съм да ме хулят и чернят, но нека народът да е добре. Колко години българския народ поставя на власт грешните хора? Може ли да поставиш на власт този, който те е нарекъл негоден човешки материал? Те гледат на народа като нещо ненужно, това е сатанинска линия и аз я отхвърлям", каза още в словото си Сидеров.

На финала той бе категоричен, че няма да се оплаква, че им предстои тежка битка.

"Тази битка сега ще я спечелим, няма да ни заличат. Ние даваме вяра, надежда и дух, а не 50 лева. Ние сме изразител на всички унижени и оскърбени българи", посочи Волен Сидеров.


0 коментара:

Публикуване на коментар