понеделник, 23 март 2015 г.

Бареков разкритикува създаването на партия Български демократичен център
Лидерът на ББЦ Николай Бареков
Лидерът на ББЦ Николай Бареков обвини напусналите го депутати, че са днешните наследници на Бай Ганьо. Той разкритикува новата партия Български демократичен център и че е на път да предизвика международен скандал с намерението си да се присъедини към европейските либерали.

След евроизборите през май миналата година ББЦ стана част от семейството на европейските консерватори.

Още в сряда в Брюксел ще информирам генералния секретар на АЛДЕ г- Александър Бийл и председателя групата на АЛДЕ г-н Ги Верхофстад за наглия опит на партията на г-н Ковачки БДЦ и на нейните ментори от ДПС да пребоядисат консервативния вот в България в либерален, предупреди Бареков в съобщение от Брюксел.

Според него БДЦ щели да предизвикат международен скандал с опита си "да пленят вота на България без цензура" и от консервативен да го направят либерален.

"Обръщам се към ръководството на БДЦ и всички депутати, които предадоха своите избиратели от ББЦ - не осъзнавате ли, че днешните наследници на Бай Ганьо сте Вие – вечерта консерви, а на сутринта либерали? Вие, господа предатели, консерви ли сте или либерали последно?", пита ги настоятелно Бареков.

Той щял да обясни на колегите си от АЛДЕ, че за тях ще е "абсолютно нехигиенично" да приемат "партията на един олигарх, откраднала вота на избирателите в своите редици".


0 коментара:

Публикуване на коментар