понеделник, 28 март 2016 г.

Представяйки президентската институция, мога единствено да защитавам интереса на българите.

Кандидатирам се за президент, за да не могат да ме обвинят в преследване на власт. Представяйки президентската институция, мога единствено да защитавам интереса на българите. Това заяви бизнесменът Веселин Марешки в „120 минути” по bTV.


Той отрече твърдението, че се е захванал с продажбата на гориво, за да си спести пари от публична реклама преди президентските избори. "Инвестициите ми възлизат на около 10 млн. лв. Дали нямаше да ми е по-лесно да си платя за една нормална реклама в този случай", запита риторично бизнесменът.

"Не е вярно, че купувам горива от кюрди в Сирия, от молдовски или от руски източници. Купувам само от български дистрибутори, не знам от кои производители доставят те", коментира Марешки.

Той отрече да продава бензин на загуба, като разкри, че е на печалба от 1 ст. "Принуден съм да го правя, защото има нелоялна практика срещу нас, а и така печеля доверието на хората", поясни Марешки.

Според него единствената причина да навлезе в сектора с горивата е, че бизнесът му е социално и пазарно ориентиран. "На хората им харесва да си купуват евтино гориво, така можем да променим държавата", каза още бизнесменът.


0 коментара:

Публикуване на коментар