събота, 1 февруари 2014 г.

Листа на ДПС за Евровота

Филиз Хюсменова
1. Филиз Хюсменова
Родена на 10 юни 1966 г. в гр. Силистра. Завършва френска и руска филология.
Заместник- председател на ДПС и евродепутат.
Владее френски, руски и турски език. Семейна


2. Делян Пеевски
Роден на 27 юли 1980 в гр. София.
Завършва право.
Народен представител в 42-то НС. Несемеен


3. Неджми Али
Роден на 16 юли 1972 година в с.Устрен, Кърджали.
Завършва специалност „Стопанско управление и администрация" в УНСС, София. Заместник-министърът на отбраната. Владее англисйки, руски и турски език. Семеен

4. Илхан Кючюк
Роден на 16.09.1985г. в гр. Севлиево. Завършил е „Политология" и „Право" във Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий". Участвал е в „Академия за публични политики" в Прага, Чехия, „Либерална Академия" - Гумерсбах, Германия, Програмата на департамента на САЩ по икономически, политически и социални въпроси на Европа и Програмата за външна политика към Россотрудничество, Русия. През 2012 година завършва Българско училище за политика „Димитър Паница" и Световния форум по демокрация в Страсбург, Франция. Председател на Младежко ДПС. Владее английски, руски и турски език. Семеен.

5. Искра Михайлова
Родена на 7 септември 1957 г. Завършва полувисше библиотечно образование в Държавния библиотекарски институт. От 1977 до 1980 г. учи магистратура по библиотечни и информационни технологии и услуги към Ленинградския държавен институт по културата. Министър на околната среда и водите. Владее френски, руски и турски език. Семейна.

6. Станислав Анастасов
Роден е на 05.06.1983г. Завършил е „Информатика" в Техническия университет - Мюнхен, Германия и „Стопанско управление" в СУ „Св. Климент Охридски". Вицепрезидент на Младежкия Либерален Интернационал IFLRY . Владее английски, немски, руски и сръбски езици. Семеен.

7. Айсун Авджиев
Роден на 23 август 1974 година в гр. Търговище. Доктор по „Регионална и политическа география" - СУ „Св.Кл.Охридски" гр.София. Магистър по „Международни отношения". Бакалавър по „Социална антропология и етнология". Координатор на информационните офиси на Метин Казак. Владее английски, руски и турски език. Несемеен.

8. Елисавета Кехайова
Родена на 10 юли 1981 година в гр. Смолян. Бакалавър по Българска филология. Магистър по Психология на Социалните дейности. Заместник-кмет на град Кърджали по хуманитарните въпроси. Владее английски. Семейна с едно дете.

9. Севим Мусак
Родена на 21 юни 1989 година в гр. Мадан. Магистър по право. Член на Общински съвет на Младежко ДПС Мадан. Владее английски език Несемейна.

10. Яшар Асан
Роден на 24 септември 1966 година в гр. Пловдив. Средно образование. Три мандата Общински съветник в община Пловдив. Занимава се с търговия. Владее руски, ромски и турски език. Семеен с две деца.

11. Дениз Хайрула
Роден на 4 май 1988 година в гр. Бургас. Магистър по геодезия. Младежки председател на Общински съвет на ДПС Айтос. Владее турски език. Несемеен.

12. Андрей Георгиев
Роден на 20 юни 1974 година в гр. София. Бакалавър по икономика на транспорта. Заместник-областен управител на град София. Владее английски и руски език. Семеен с две деца.

13. Хами Хамиев
Роден на 11 септември 1982 година в гр. Разград. Магистър по Растителна защита. Депутат в 42-ро Народно събрание на Р България. Владее английски и турски език. Семеен с две деца.

14. Анна Благоева
Родена на 22 март 1982 година в гр. Кюстендил. Магистър по право. Председател на Младежко ДПС Кюстендил. Владее английски и руски език. Несемейна.

15. Александър Несторов
Роден на 26 ноември 1988 година в гр. София. Бакалавър по Международни финанси, следва право. Съветник в Политическия кабинет на министъра на Младежта и спорта. Владее английски, френски и гръцки език. Несемеен.

16. Алисе Хасанова
Родена на 25 януари 1986 година в гр. Варна. Бакалавър по Международни икономически отношения. Магистър по Корпоративни финанси. Заместник областен председател на Младежко ДПС Варна. Владее английски и немски език. Несемейна.

17. Мустафа Карадайъ
Роден на 8 май 1970 година в с. Борино. Магистър по икономика. Депутат в 42-ро Народно събрание на Р България. Владее английски и турски език. Семеен с две деца.

Източник news.bg


0 коментара:

Публикуване на коментар