понеделник, 19 май 2014 г.

Даниел Георгиев напусна групата на ГЕРБ, става експерт при Бареков
Даниел Георгиев напусна групата на ГЕРБ
Народният представител от ГЕРБ Даниел Георгиев напуска парламентарната група на Бойко Борисов, пише News.bg. Новината обяви в Сливен лидерът на „България без цензура" Николай Бареков. Георгиев се присъединява към екипа от експерти на „България без цензура".
Припомняме, през февруари бившият гербер Светлин Танчев, който се отцепи от партията на Борисов и стана независим, се присъедини към икономическата платформа на барековата партия. Герберът Красимир Стефанов също се раздели с партията на Борисов и се включи да помага като експерт на партията на бившия журналист.

Председателят на Земеделския народен съюз Румен Йончев пък напусна Коалиция за България и се присъедини към „България без цензура".

Даниел Георгиев току-що подаде молба за напускане на ПГ на ГЕРБ, каня го публично да стане част от експертния екип на „България без цензура", хвали се Бареков. По думите му Георгиев е една от жертвите на „цветановщината" в ГЕРБ - и психически, и физически.

По-късно от пресцентъра на ГЕРБ информираха, че към момента нито в деловодството на Народното събрание, нито в кабинета на председателя на парламента не е депозирана молба за напускане на ПГ на ГЕРБ от народния представител Даниел Георгиев.
Освен това, Георгиев не е подавал и молба за напускане на партията и към момента е член на ПП ГЕРБ. От партията посочват, че са силно озадачени от разпространените твърдения на разни „политици”.


0 коментара:

Публикуване на коментар