понеделник, 6 май 2013 г.

Най-добрите голмайстори - с номер 33 на фланелките
Повече от 150 варненци участваха във Великденския футболен турнир на "Движение България на гражданите"


16 отбора се включиха в двудневния турнир за аматьори за купата на "Движение България на гражданите" - област Варна, който се проведе на изкуствените терени на стадион "Спартак". Шампион стана непобедимият отбор на "Фул Макс", а момчетата от тима пожелаха успех в предстоящите избори на "България на гражданите".

След оспорвана игра втори се подредиха "Гражданите", които обещаха, че ще вземат балотажа в следвашия турнир. Трети са отборите на "СОД - DSC" и "Мания". Купата и наградите връчи Даниел Вълчев - водач на варненската листа на движението.

Даниел Вълчев награждава със слушалки, камера и микрофон най-точния стрелец, който "спука тъпанчето на властта".
Всички участници играха с номер 33 на фланелките, което не затрудни съдиите, тъй като състезанието протече в духа на честната игра. Достойно се представиха "Кокалите", "Любимец 13", "Мила/н", "Дринк енд драйв", "Тримата мускетари", които показаха завидни умения на зеления килим.

Част от турнира бе и надпреварата "Ушички", което се проведе под надслова "Да им спусаме тъпанчетата". Повече от 20 от най-точните стрелци на терена се пробваха да вкарат топката в "ухото на властта". Победителят получи специален комплект слушалки, камера и микрофон, а вторият и третият - слушалки. Състезанието беше открито от Стилиян Гроздев - втори в кандидатдепутатската листа на движението във Варна и Цвета Маркова.

На снимките:
Отборите на шампиона "Фул Макс" и Гражданите", които се класираха на второ място, с водача на варненската листа Даниел Вълчев, който връчи купата и наградите

Даниел Вълчев награждава със слушалки, камера и микрофон най-точния стрелец, който "спука тъпанчето на властта".

Още снимки от турнира може да разгледате тук:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.273005002836886.1073741855.181481545322566&type=1


0 коментара:

Публикуване на коментар