понеделник, 6 май 2013 г.

Той ще постави ново начало, зарече се лидерът на БСП

БСПСергей Станишевизбори 2013
"Надявам се настоящата седмица да завърши с политическия Великден, който да постави ново начало", заяви в Кресна председателят на БСП Сергей Станишев.


Лидерът на социалистите обясни на хората от града колко са важни предстоящите избори, които засягат живота на всеки българин, пише dnes.bg.

"ГЕРБ доказаха, че не могат да развиват икономика и да създават работни места, но могат да газят и мачкат хората, за да се обогатяват те самите. Стотици българи излязоха на протест и казаха: "Стига на ГЕРБ!", добави Станишев и призова – "да изгоним мутрите от властта".

Председателят на БСП отбеляза, че в дните преди вота са се появили много нови партии, които претендират да са алтернатива и попита къде са били досега. "Само ние имахме куража да вървим срещу течението", изтъкна Станишев.

По време на своето посещение в Петрич бившият премиер посочи, че ГЕРБ разчитат много на апатията на българите и разчитат да се разпилее протестният вот.

"Единствената гаранция, че протестният вот срещу ГЕРБ ще се реализира, е БСП", отсече "червеният" лидер.

По думите му Борисов е готов да се раздели с всеки, но не и с Цветан Цветанов поради две причини. Първата е, че Цветанов е основна машина за купуване на гласове, за мачкане на хора, за използване на МВР за политически цели. Втората е, че Цветанов знае твърде много за самия Борисов, смята Станишев.


0 коментара:

Публикуване на коментар