четвъртък, 2 май 2013 г.

Движение България на гражданите: Можем да носим отговорност
Това бе мотото на поредица от предизборни срещи в населени места от Пловдивска област на кандидат-депутатите от 17 МИР - Пловдив-област на Движение България на гражданите, пише news.plovdiv24.bg. Във всеки един общински център на 17-те пловдивски общини, във всяко едно населено място те бяха представяне от председателят на предизборния щаб Дияна Тапалилова.



В село Труд, община "Марица" кандидатът за народен представител Елена Хаджийска подчерта, че имат ясна позиция за това, какво могат и как да променят за един по-добър живот на българските граждани. Нашата цел с професионализма си да удовлетворим вашето основно искане - да имаме добре организирана и отговорна към гражданите държава, каза още Хаджийска. Всички заедно, ако ни подкрепите с №33 в интегралната бюлетина, можем да направим така, че да се превърнем в просперираща нация, икономически задоволена, увеличаваща се, със здрави граждани, образовани и нещо, което забравихме през последните години - да бъдем щастливи, обеща пред близки и приятели в Труд Елена Хаджийска.

Ние заставаме с лицата си, с авторитета си пред вас и категорично заявяваме, че можем да носим отговорност за всяка своя дума, за всяко свое обещание, каза на срещата в село Маноле Димитър Танев. Трудно ми е да говоря пред корените си, пред близките си, но това е част от политиката на Движение България на гражданите - да казваме какво мислим, какво ще направим без значение къде се намираме, допълни Танев. Датата 12 май е от национално значение и нека всеки упражни своя глас и нека това бъде №33 в интегралната бюлетина, допълни Димитър Танев.

Срещите навсякъде завършваха с много въпроси от страна хората, които искаха да знаят как бъдещите депутати от Движение България на гражданите ще работят за тяхното добруване. Всеки искаше да види канидадат-депутатите от листата, а това са Веска Дункова от Асеновград - юрист, бивш председател на Районен съд - Асеновград; Павел Гимишев - община Родопи магистър по финансов мениджмънт, обищнски съветник; Анастас Димитров - настоящ кмет на с. Войводиново; Димитър Андонов от Стамболийски; Петранка Арабаджийска - Саид от с. Калояново, икономист - счетоводител, с опит в местното самоуправление; Таня Вълчанова представител на община Кричим, бакалавър по финанси; Нено Виришапков - също икономист, директор на банков офис в Карлово; Савина Дамова - юрист, от Перущица и Атанас Тонков от село Цалапица.


1 коментар:

  1. Можете само да крадете и ще крадете, защото сте гладни въшки. Листите ви са пълни с неудачници, пройдохи и некадърници, които се надяват да гепят нещо.

    ОтговорИзтриване