неделя, 21 април 2013 г.

Ако не са добре бабите и дядовците, не са добре и децата

Кунева: Няма острови в живота - ако не са добре бабите и дядовците, няма да са добре и младите
Лидерът на "Движение България на гражданите" Меглена Кунева връчи членски книжки на новоприети членове в организацията в Асеновград, пише dnes.bg. Това бе акцент на срещата й с членове и симпатизанти в града, пред които тя представи и част от кандидат-депутатската листа на партията в 17-ти МИР.


Радвам се, че това са все млади хора, чудесни са и си мисля, че във всяка една партия трябва да има младежи, каза след церемонията Кунева. Тя отбеляза, че младите трябва да се занимават с политика, защото по думите й сега им е времето и защото те са бъдещето и са представители на една много важна част от народа ни.

Няма острови в живота - ако не са добре бабите и дядовците им - няма да се добре родителите им и те самите, и обратното - ако няма работа за младите - никой в семейството няма да е щастлив, коментира партийният лидер.

Според нея е много грозно да се настройват едни срещу други млади и стари - като се казва, че пенсионирате са изяли финансовия резерв на държавата и затова няма заплати или по-високи доходи. За младите е важно всичко - работа, образование, здравеопазване, коментира Кунева и допълни, че това са важните неща и за всички останали.

В Асеновград Меглена Кунева се срещна с председателя на предизборния щаб за Пловдив-област Диана Тапалилова, с водача на листата за 17-ти МИР Димитър Танев и кандидат-депутатите Павел Гимишев, Савина Дамова, Анастас Димитров, Петранка Арабаджийска-Саид, Димитър Андонов. В шатрата на партията тя разговаря и с десетки жители на Асеновград.


0 коментара:

Публикуване на коментар