събота, 13 април 2013 г.

Лидер тръгна с ветроход към изборите
Партиите у нас влязоха в битка не само за вота на гражданите, но и в „битка" за атрактивно начало на кампанията, пише news.bg. След като „Зелените" плажуваха на бетона в центъра на София, Лидер вдигна платна за старта на кампанията си на единствения ветроход, произведен изцяло в България - „Роял Хелена".


Девизът на Лидер и компания е „Съживяваме Варна!".

На кея на Морска гара беше представен водачът на листата за Варна - Георги Стойков.

„Нашата кауза е оживяването на Варненска област и морския бизнес, който осигуряваше прехраната на над 20 000 варненски семейства, посочи Стойков.

Той обеща, че ще се стремят да привлекат и реализират мащабни инвестиции в пристанище Варна.

Ние ще се стремим да отворим града към морето, като се промени границата на пристанището и се обособят зони за отдих, спорт и развлечение. Ще довършим най-накрая магистрала „Хемус", ще работим за привличането на платежоспособни туристи и развитието на културната инфраструктура в региона. Искаме да възродим варненския бизнес и да открием нови работни места", добави още Стойков.

Втори в листата е областният координатор на Лидер - Георги Костов. Той постави акцент върху облекчаване на лицензионните режими за малкия и среден бизнес и граждански контрол над институциите онлайн.

В листата на обединението са включени предприемачи, които осигуряват реални работни места и млади професионалисти.

Лидер ще се яви на изборите през май в обединение с Национален идеал за единство, Българска нова демокрация, Гражданска лига за активно сътрудничество и Българска асоциация за закрила на пациентите.


0 коментара:

Публикуване на коментар