понеделник, 1 април 2013 г.


„Синьо единство” изтегля документите си за участие в изборите

„Синьо единство” изтегля документите си за участие в изборите
Партия „Синьо единство” на Надежда Нейнски изтегли документите си от ЦИК за участие в изборите за национален парламент, тъй като депутатските места никога не са били самоцел за нея, съобщиха от най-новата политическа формация, регистрирана миналата седмица, съобщи dnes.bg.


„Вярвахме, че подписаната Единна платформа между ДСБ и „Единство” е началото на общ път, който двете формации ще извървят към единната партия след изборите. Оказа се обаче, че протегнатата ръка за единство е само от наша страна. ДСБ избра да остане при разделението и изостави каузата за единната партия”, се посочва още в съобщението.

Утре „Синьо единство” ще даде пресконференция по казуса.

По-рано днес ДСБ и Български демократически форум се регистрираха заедно за участие в коалиция на изборите. Шефът на предизборния щаб на тъмносините Веселин Методиев обясни отсъствието на партията на Надежда Нейнски с технически проблем.

Днес се регистрира още Коалиция за България, "Горда България", в която влизат ГОРД на Слави Бинев, "Свободен народ" на Алексей Петров, ОБТ на Кръстьо Петков и партия "Защита", коалицията между НДСВ и партията на Касим Дал - "Център - Свобода и достойнство".


2 коментара:

  1. ……
    СПРАВЕДЛИВОСТ – да вършиш нещата с ПРАВДА.
    СПРАВЕДЛИВО1 ли е “топлофикация” да стане собственик на жилището ми за което съм работил цял живот, заради 2 тръби, които също влизат в цената му ?
    Закона за енергетиката в тази му част /чл153, ал.1 и 6 отЗЕ/ е насилие върху беззащитния българин на всички нива на управлението години наред при 3/три/ /анти/Народни събрания – едно го прие а 2 мълчаливо го утвърдиха за ограбване и насилие на народа.
    Законът за енергетиката в сегашния му вид е повече от грабителски закон.
    Той е и скрито расистки закон, целящ да изгони сиромасите (хора с ограничени доходи или почти без доходи) от жилищатата им в големите градове да отидат по селата или другаде.

    СПРАВЕДЛИВО2 ли е за МОТОРНО ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО (МПС) което е спряно от движение и се съхранява в частен имот (не се движи по улиците и пътищата на страната- тоест не се ползува от собственика му), да се плаща на държавата данък (по-точно на общината) – определена такса?
    „Автоматично” сменя името си от МПС-“имот движим” на „недвижим имот” за който се дължи данък…..


    ОтговорИзтриване
  2. СПРАВЕДЛИВО3 ли е за “винетка” – вместо 5,58 лв на месец /това е ПРАВДА/, искат по 25 лв на месец ?
    Пътищата не са частни – защо държавата изнудва и тормози гражданите си?
    “винетка” -вид такса за движение по пътищата от републиканската пътна мрежа - 67лв за лек ав-л за 1/една/ година.

    СПРАВЕДЛИВО4 ли е да има Закон за „заглушаване” жалбите на гражданите.
    След като веднъж или два пъти народ. представители или държавни чиновници са отговорили на дадена жалба, но без да са направили нищо по решението на проблема на гражданите, те повече не желаят да слушат жалби по нерешения проблем.
    Затова са си приели закон,”чл124,ал1 от административно-процесуалния кодекс на последващи жалби по тези въпроси, нямат да бъдат разглеждани” съгласно който жалби по повдигнатия проблем вече не се приемат в деловодствата.
    Това им осигурява спокойствието и получаването на заплатата, а жалбите по нерешения проблем остават за следващото „народно” събрание и т.н……


    СПРАВЕДЛИВО5 ли е да има задължителна застраховка - узаконено икономическо насилие и ограбване на масите/народа/.
    И защо ако колата ми се повреди и не се движи, никой няма да ми удължи срока на застраховката, нито да ми върне парите за времето, през което колата не се е движила?
    И защо трябва да плащам такава големи суми години наред почти равни на годишния ми данък за жилището?
    И защо застраховката да не бъде изцяло доброволна, без изнудване и насилие, а според желанието и възможностите ми?
    И като давам тия пари, къде отиват и за какво служат, след като т.н.застрахователен бизнес е частен. Преди години това ставаше „доброволно” с бухалки, а сега с „бухалката” на закона – от кой приет и как приет – вие си отговаряйте… но това е пак НЕПРАВДА.


    СПРАВЕДЛИВО6 ли е инициативни и работливи хора да не могат да развиват малък бизнес честно, спазвайки законите, поради тежестта на законите, които като че ли умишлено ги карат да лъжат и крадат за да могат да оцеляват…

    СПРАВЕДЛИВО7 ли е да се приемат закони, които са в рязко противоречие с БОЖИИТЕ ВЕЧНИ И НЕПРОМЕНИМИ ЗАКОНИ(узаконяване и насърчаване да се върши нещо, за което Библията казва, че е грях, т.е. беззаконие) и след това да се търсят средства, програми, директиви и др.подобни за: увеличаване парите за здравелечението и полицията /здравни каси, психиатрични клиники и други подобни заведения за изолация и грижа за душевно болни хора и т.н./; „самотни майки”; „деца без родители”; „деца и хора в неравностойно полжение”; „хора социално слаби”; засилване охраната и при по-обикновени обществени мероприятия/ непрекъснато увеличение броя на хората които искат да вършат зло – т.н. „агресия”/ и т.н.

    Уважаеми народ. представители и държавни чиновници , спрете, осъзнайте се и почнете да вършите ПРАВДА/но не комунистическа, нито капиталистическа /, защото дните ни на тази грешна земя са много кратки и иде ден на СЪД за през вечността:

    „И тия ще отидат във вечно наказание/КОИТО ВЪРШАТ НЕПРАВДА И ГРАБЯТ СИРОМАСИТЕ/, а праведните във вечен живот.” Матей 25:46.

    ОтговорИзтриване